Η Σχολή.

Σχολή Οδηγών στο Ηράκλειο Κρήτης Λιαπακης Νίκος - photo1 Σχολή Οδηγών στο Ηράκλειο Κρήτης Λιαπακης Νίκος - photo2 Σχολή Οδηγών στο Ηράκλειο Κρήτης Λιαπακης Νίκος - photo3 Σχολή Οδηγών στο Ηράκλειο Κρήτης Λιαπακης Νίκος - photo4 Σχολή Οδηγών στο Ηράκλειο Κρήτης Λιαπακης Νίκος - photo5 Σχολή Οδηγών στο Ηράκλειο Κρήτης Λιαπακης Νίκος - photo6 Σχολή Οδηγών στο Ηράκλειο Κρήτης Λιαπακης Νίκος - photo7
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Σχολής οδηγών Λιαπάκης Νίκος στο Ηράκλειο Κρήτης !

   Η σχολή μας βρίσκεται στο κεντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Δημοκρατίας 15 και Αναλήψεως γωνία, απέναντι από το πάρκο Γεωργιάδη. Η πρόσβαση σε μας είναι πολύ εύκολη για όλους, αφού βρισκόμαστε μόλις 200 μέτρα από την πλατεία Ελευθερίας (Αστόρια). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τα μαθήματα να ξεκινούν από το χώρο σας για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

   Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εφοδιάσουμε τους υποψήφιους οδηγούς με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες που θα τους προάγουν σε άριστους οδηγούς με κυκλοφοριακή συνείδηση. Ο ιδιοκτήτης και εκπαιδευτής της σχολής είναι αριστούχος απόφοιτος ΙΕΚ, της ειδικότητας "εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών", έχει πολυετή εμπειρία, και διακρίνεται για την υπομονή του και την υπευθυνότητά του.

   Διαθέτοντας όλα τα προγράμματα για τη θεωρητική εκπαίδευση είναι βέβαιο πως θα αποκομίσετε τις απαραίτητες γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την τέχνη της οδήγησης, το νόημα της οδικής ασφάλειας και θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι για την πρακτική εκπαίδευση που θα ακολουθήσει. Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται με τις πιο σύγχρονες εξατομικευμένες μεθόδους διδασκαλίας, εφαρμόζοντας ειδικές ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε υποψήφιου οδηγού, με σκοπό την καλύτερη αφομίωση της τέχνης της οδήγησης και την εξασφάλιση της επιτυχίας στις εξετάσεις.

   Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εκπαίδευση, την απόκτηση άδειας οδήγησης και το κόστος της, επικοινωνείστε μαζί μας ή επισκεφτείτε τη σχολή μας και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.